Huys voor massage zorgt voor een moment van volledige ontspanning


In deze drukke tijd moeten en willen we veel. Huys voor massage aan de Assendorperstraat zorgt voor de broodnodige ontspanning in een huiselijke sfeer.

In deze drukke tijd moeten en willen we veel. Huys voor massage aan de Assendorperstraat zorgt voor de broodnodige ontspanning in een huiselijke sfeer.


“Het geeft mij veel voldoening als iemand binnenkomt, gaat liggen, ik de spanning voel, de persoon de massage toelaat en dan ontspannen van de bank komt”, vertelt Daniella Sinke. Op 10 juli is ze haar eigen onderneming begonnen; op 21 september wordt Huys voor massage officieel geopend.In de sfeervol ingerichte salon zijn drie units gebouwd en staan twee massagebanken. Sinke werkt binnenkort twee collega’s in, zodat ze meer mensen kan helpen.

Er zijn ook strippenkaarten verkrijgbaar voor mensen die zich regelmatig een ontspanningsmassage gunnen. Wie een origineel cadeau wil geven kan er bovendien cadeaubonnen kopen.Sinke heeft HBO-V als achtergrond en heeft in het ziekenhuis en de wijkzorg gewerkt. Na de geboorte van haar dochters vroeg ze zich af wat ze nu werkelijk wilde.

Ze deed de opleiding tot sportmasseur, maar wilde nog meer aan ontspanning werken. Daarom ging ze de cursus wellness voor sportmasseur en diverse aanvullende trainingen als rugmassage en massages bij zwangerschap doen. “Met mijn achtergrond als sportmasseur heb ik een wat steviger hand, maar ik merk dat veel mensen dat juist wel prettig vinden. Met Huys voor massage wil ik de drempel voor massages verlagen. Bewust heb ik mij hier tussen de mensen in Assendorp gevestigd en ik merk dat dat heel goed werkt.”

Bron: De Swollenaer

Huys voor Massage

Assendorperstraat 117

8012 DJ Zwolle

(038) 337 56 80