Het Huys voor Massage opent vestiging in Apeldoorn


Apeldoorn heeft iets nieuws, namelijk het Huys voor Massage! Aan de Asselsestraat heeft Daniëlla Sinke sinds kort haar tweede vestiging van het Huys voor Massage geopend. In een huiselijke sfeer kom je even helemaal tot rust.

Pure ontspanning staat daarbij centraal. ‘Kom in balans met lichaam en geest en je kunt de dag weer aan’, is de filosofie van Daniëlla. Een officiële opening staat om begrijpelijke reden gepland voor later.

Het Huys voor Massage is al meer dan 2 jaar een begrip in Zwolle. Mensen die behoefte hebben aan een gewone ontspannen massage na bijvoorbeeld een drukke werkdag of in een stressvolle periode weten inmiddels de weg te vinden naar het Huys voor Massage. Daniëlla werkt al geruime tijd samen met drie ervaren collega’s.

In Apeldoorn worden dit soort massages nog niet aangeboden, daarom besloot ze hier te starten met het tweede Huys.

In het Huys voor Massage komen mensen helemaal tot rust in een superhuiselijke sfeer. Gewoon alsof je thuis bent en lekker op de bank hangt eigenlijk. Daniëlla en haar collega’s bieden verschillende massages aan zoals ‘Lekker tutten’. Dit is een massage waarbij gezicht en voeten nog eens extra in de watten worden gelegd. Met de massage ‘Kantoorklacht’ worden knopen in spieren los gemaakt. Het is een heerlijke ontspanning nadat je bijvoorbeeld een hele dag besprekingen hebt gehad of achter je beeldscherm hebt gezeten.

Helemaal nu je veel thuis aan het werk bent en misschien niet over de juiste ergonomische werkplek beschikt is de massage ‘Kantoorklacht’ een aanrader. Dus of je nu wilt bankhangen, lekker wil komen tutten, af wil van een kantoorklacht, samen ‘thuys’ wilt zijn of ontspannen wil zijn voordat je ‘thuys’ gaat bevallen, voor elk moment is een passende massage.

Bron: Apeldoorns Stadblad

Huys voor Massage

Asselsestraat 131

7311EJ Apeldoorn