Aanbod

massages

'Lekker tutten'

Zoals de naam al aangeeft zorg ik met ‘Lekker tutten’ voor een ontspanning van lichaam en geest. Met deze totale massage leg ik je voeten en gezicht nog eens extra in de watten. Daarna voel je je heerlijk uitgerust.

'Bankhangen'

Ken je dat gevoel dat je lekker een avondje voor de televisie hebt zitten ‘bankhangen’ met een dekentje erbij? Gewoon het idee hebben dat je thuis bent. Na afloop zit je helemaal in de relaxstand en kan je er na afloop weer zo fris als een hoentje tegen aan.

'Kantoorklacht'

Je komt thuis van je werk, hebt de hele dag besprekingen gehad of achter je beeldscherm gezeten en je hebt overal spierpijn. Je schouders zitten ‘vast’, je rug doet pijn en ook je nek voelt stijf. Herken je dit? Ik geef je een massage die erop gericht is om knopen in je spieren los te maken.

''Beval uurtje'

Gewoon even zin om heerlijk te ontspannen in aanloop naar je bevalling of heb je last van bepaalde zwangerschapskwaaltjes? Geef je lekker over aan deze speciale zwangerschapsmassage en je voelt je als herboren.

Boek hier jouw massage

Kies uit bovenstaande opties

Nienke Kroon

“Als je behoefte hebt aan een ontspannen moment voor jezelf, dan kan ik dit zeker aanbevelen! De fijne sfeer, mooie inrichting, rustgevende muziek en een super goede massage zijn voor mij genoeg redenen om snel weer een keertje terug te komen”

Irma IJsseldijk

“ik KAN HET iedereen van harte aanbevelen. Je komt binnen in een gezellige huiskamersfeer. De massage heb ik als zeer professioneel ervaren. De achtergrondmuziek is relaxed en de handdoeken ruiken lekker fris. Het totaalconcept klopt! Ik ga terug komen.”

Melissa Teunisse

“Super goede massage gehad. Liep al een week met een zeer pijnlijke vaste rug. Na de massage gaat het al een stuk beter! Zo blij dat ik hier naar toe ben gegaan.”