Massage ASSENDORP

Vanuit een huiselijke sfeer bieden wij verschillende ontspannende massages aan. Of het nu gaat om een massage die speciaal is voor mensen met klachten van een hele dag op kantoor zitten of een massage die je samen met vriendinnen krijgt, alles is mogelijk. Een aantal voorbeelden staan hieronder. Kom vrijblijvend langs in Assendorp om de sfeer te proeven en te kijken of een van deze massages bij je past. We kunnen ook een speciale massage op maat geven die past bij onze manier van werken en jouw wensen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Massage ‘Lekker tutten’

Een ultieme ontspanning voor je lichaam en geest is deze massage. Door extra aandacht te geven aan je voeten en gezicht. Hierdoor krijg je een ontspannen gevoel waarmee je weer voldoende energie hebt. De naam zegt eigenlijk al genoeg voor deze massage.

Massage ‘Bankhangen’

Het heerlijke gevoel wat je kan hebben als je een avond op de bank hebt gezeten, kijkend naar je favoriete serie, wordt door deze massage bereikt omdat je het gevoel hebt dat je thuys bent bij ons in Apeldoorn. Na afloop heb je die relaxstand die ervoor zorgt dat je weer helemaal fris bent.

Massage ‘Kantoorklacht’

Als je een hele dag op kantoor hebt gezeten, of een hele dag thuisgewerkt met de diverse overleggen via je beeldscherm is het fijn om de pijn van je schouders die vastzitten of die je altijd onder in je rug of nek voelt, weg te laten masseren. Een intens diepe massage die erop gericht is om de knopen in je lichaam los te maken.

Massage ‘Thuys bevallen’

Het vooruitkijken naar de bevalling kan stress met zich meebrengen. Daarnaast zijn er allerlei zwangerschapskwaaltjes die zeker aan het einde van de zwangerschap steeds vervelender worden. Door een massage te nemen die past bij je zwangerschap voel je jezelf opknappen en ben je beter in staat om de laatste loodjes richting de bevalling vol te houden.

Massage ‘Samen thuys’

Een massage heeft impact op de rest van de dag maar wordt zeker de eerste keer door veel mensen als een spannend moment gezien. Door samen met een ander in dezelfde ruimte gemasseerd te worden, is die spanning minder. Heerlijk om zo samen met je partner, je vader of moeder, een vriendin, een massage te krijgen en ondertussen samen te kunnen kletsen.