#eenmomentvoorjezelf


Daniëlla Sinke

Eigenaresse / Masseuse

Mijn naam is Daniëlla Sinke, masseuse en moeder van drie

prachtige dochters. In 2018 heb ik het Huys voor massage in Zwolle opgericht.

Het Huys was een fijne plek in huiselijke sfeer waar meerdere masseurs

deskundige en ontspannen massages boden. Een droom kwam uit, mijn eigen

onderneming waar ik veel mensen op een laagdrempelige manier kon laten

kennismaken met massages, gericht op ontspanning en klachten. De groei van mijn het Huys had echter ook een keerzijde. Mijn rol veranderde en na 4,5 jaar kwam toch het besluit om de deuren van het Huys voor massage te sluiten en met een eigen praktijk verder te gaan. Mij hart ligt bij het werken met klanten, niet bij het aansturen van collega’s.

De fascinatie voor gezondheid van lichaam en geest kreeg ik al

van huis uit mee. Mijn vader is een Zeeuw en mijn moeder is Achterhoeks. Zij hebben elkaar ontmoet in verpleeghuis Sonnevanck in Harderwijk waar mijn moeder als ziekenverzorgende werkte en mijn vader als fysiotherapeut. Nadat ze in de Noordoostpolder neergestreken waren heeft mijn vader zich gespecialiseerd in haptonomie en manuele therapie.

Opgegroeid in Kraggenburg en na Groningen en Amsterdam ben

ik uiteindelijk in het mooie Zwolle beland. Na mijn werk als verpleegkundige

ben ik tijdelijk in de detailhandel gaan werken. De interesse voor de

gezondheidszorg raakte ik echter niet kwijt, daarnaast hield ik mij veel met sport bezig. Zodoende ben ik de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Aansluitend heb ik verschillende massagecursussen gevolgd. Maar met een manueel therapeut als vader ben ik mij nog meer gaan verdiepen in rugklachten. Van hem heb ik de fijne kneepjes van het vak wel geleerd.